Napapiirin Residuum

Napapiirin Residuum Oy on jatkuvasti kehittyvä arktisen kiertotalouden toimija, joka palvelee asukkaita Rovaniemellä, Pellossa ja Ranualla. Vastuullamme on muun muassa kotitalouksien hyötykäyttömateriaalien jätehuollon järjestäminen ja lajitteluneuvonta.

Strategia 2030

Huolehdimme ympäristöstämme

Jotta arkesi olisi sujuvaa, tarvitset monia palveluita. Jätehuolto on yksi niistä. Siistissä ympäristössä on mukava asua ja elää. Napapiirin Residuum Oy on jatkuvasti kehittyvä arktisen kiertotalouden toimija. Toimimme kolmen omistajakuntamme alueella eli Rovaniemellä, Ranualla ja Pellossa.

Vastaamme omistajakuntiemme alueella kotitalouksien hyötymateriaalien ja vaarallisten jätteiden jätehuollon järjestämisestä, hyötykäyttöön kelpaamattomien jätteiden loppusijoittamisesta sekä lajitteluneuvonnasta ja tiedottamisesta. Vastaanottopalvelumme ovat myös alueen yritysten käytettävissä.

Mies heittää television lajitteluastiaan

Uutisia & ajankohtaista

Julkaisut

Julkaisuista löydät lajitteluoppaita, asiakaslehtiä, vuosikertomuksia ja paljon muuta.

Katso julkaisut

Tarjouspyynnöt

Julkaisemme tällä sivulla yhtiön tarjouspyynnöt ja  niihin liittyviä tietoja.

Katso tarjouspyynnöt

Ympäristövaikutukset

Napapiirin Residuumin kaatopaikan ja kierrätysasemien toiminnassa noudatetaan ympäristölupia, jotka velvoittavat tarkkailemaan toiminnasta aiheutuvia ympäristövaikutuksia.

Lue lisää ympäristövaikutuksista

Napapiirin kiertotalouspuisto -hanke

Napapiirin Residuum Oy, Napapiirin Energia ja Vesi Oy ja Rovaniemen kaupunki edistävät paikallisesti kiertotaloutta Napapiirin Kiertotalouspuisto -hankkeella.

Tutustu hankkeeseen