Residuum aloittaa pakkausjätteiden jätteenkuljetukset Ranualla

Napapiirin Residuum aloittaa pakkausjätteiden astiatyhjennykset ja kuljetukset Ranuan keskus-taajaman yli neljän huoneiston asuinkiinteistöiltä 1.10.2022 alkaen. Napapiirin Residuum hoitaa jatkossa Ranuan keskustaajaman yli 4 huoneiston asuinkiinteistöjen astiatyhjennykset ja kuljetukset polttokelpoisen ja biojätteen lisäksi myös seuraaville jätelajeille: kartonki, muovipakkaukset, metalli ja lasipakkaukset. Kiinteistönhaltijoiden on itse kilpailutettava paperin astiatyhjennykset ja kuljetukset.

Muutos ei koske 1-4 huoneiston asuinkiinteistöjä, eikä keskustaajaman ulkopuolisia kiinteistöjä. Omakotitaloasujien, pienten taloyhtiöiden ja kylien asukkaiden kannattaa hyödyntää Ranuan laajaa ekopisteverkostoa ja lajitella pakkausjätteet ekopisteille. Kotitaloudet voivat myös kompostoida biojätteensä.

Paljonko tyhjennykset maksavat taloyhtiöille?

Rovaniemen, Ranuan ja Pellon kuntien alueilla jätehuollon viranomaistehtäviä hoitava, Rovaniemen kaupungin yhdyskuntasuunnittelun lautakunnan jätehuoltojaosto on päättänyt Ranuan pakkausjätteiden astiatyhjennyksien hinnoista 23.9.2022 pidetyssä kokouksessa. Hinnasto astuu voimaan 1.10.2022 alkaen, ja se on löydettävissä Napapiirin Residuumin nettisivuilta.

Lisätiedot
Tommi Lehtosaari
Toimitusjohtaja, Napapiirin Residuum Oy
tommi.lehtosaar(at)residuum.fi
p. 0207 120 235


Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia