Vaihda e-laskuun ja voita lämpökompostori

Napapiirin Residuum järjestää arvonnan kaikkien vanhojen ja uusien e-laskutusasiakkaiden kesken.

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helppo tapa maksaa laskuja, koska se sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Ainoa ero perinteisen paperilaskun ja sähköisen e-laskun välillä on toimitustapa. E-laskun tilaamisen jälkeen sinun ei tarvitse enää näpytellä maksun tietoja käsin verkkopankissa. E-laskun hiilijalanjälki on myös vain kolmannes paperilaskun hiilijalanjäljestä!

Vaihda e-laskuun ja voita lämpökompostori

Napapiirin Residuum järjestää arvonnan kaikkien vanhojen ja uusien e-laskutusasiakkaiden kesken. Arvonnan palkintona on Biolanin tummanharmaa pikakompostori 220eco (arvo on noin 469,00 €).

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Napapiirin Residuum Oy:n kuluttaja-asiakkaat, joille tulee meiltä lasku suoraan omaan kotiin toimitettuna. Napapiirin Residuumin työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Kuinka kilpailuun osallistutaan?

Kilpailuun voi osallistua vaihtamalla oman kuluttaja-asiakkuutensa laskutustavaksi e-laskun. E-laskutusvaltuutus tehdään omassa verkkopankissa, minkä jälkeen tieto e–laskuvaltuutuksesta saapuu automaattisesti Napapiirin Residuumille. Kaikki perusmaksuasiakkaat, jotka ovat tehneet oman verkkopankkinsa ja Napapiirin Residuum Oy:n välisen e-laskuvaltuutuksen 31.5.2023 mennessä, joko ennen kilpailuajan alkua tai sen aikana, osallistuvat automaattisesti kilpailuun. Kilpailuaika on 21.9.2022–31.5.2023.

Ohjeet e-laskuvaltuutuksen tekemiseseen
  • Kirjaudu verkkopankkiisi.
  • Täytä pyydetyt tiedot e-laskuvaltuutukseen. Verkkopankissasi tapahtuvaan e-laskuvaltuutukseen tarvitset asiakasnumerosi ja viitenumerosi, jotka löytyvät viimeisimmältä Napapiirin Residuumilta saapuneelta paperilaskultasi.
  • Jatkossa Napapiirin Residuumin laskut saapuvat vain verkkopankkiisi.
Henkilötietojen käyttö

Koska kilpailu koskee perusmaksun piirissä olevia kuluttaja-asiakkaitamme, ovat kilpailun aikana käsittelemämme henkilötiedot jo ennestään asiakasrekisterin ja asiakashallintajärjestelmän tietosuojaselosteiden alaisia. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Kuvassa esimerkki e-laskusta, johon on korostettu vihreällä värillä asiakasnumero ja viitenumero.
Asiakasnumeron ja viitenumeron sijainti Napapiirin Residuumin laskulla.

Jaa sivu eteenpäin