Arvonta päättynyt! Vaihda e-laskuun ja voita lämpökompostori

Napapiirin Residuum järjestää arvonnan kaikkien vanhojen ja uusien e-laskutusasiakkaiden kesken.

Edit: Arvonta on päättynyt ja kompostorin voittajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. Se sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Ainoa ero perinteisen paperilaskun ja sähköisen e-laskun välillä on toimitustapa. E-laskun hiilijalanjälki on myös vain kolmannes paperilaskun hiilijalanjäljestä.

Vaihda e-laskuun ja voita lämpökompostori

Napapiirin Residuum järjestää arvonnan kaikkien vanhojen ja uusien e-laskutusasiakkaidensa kesken. Arvonnan palkintona on Biolanin tummanharmaa pikakompostori 220eco (arvo n. 469 €).

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki kuluttaja-asiakkaat, joille tulee lasku Napapiirin Residuumilta, ja jotka ovat ottaneet e-laskun käyttöönsä 31.5.2023 mennessä. Napapiirin Residuumin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Kuinka kilpailuun osallistutaan?

Kilpailuun voi osallistua vaihtamalla oman kuluttaja-asiakkuutensa laskutustavaksi e-laskun. E-laskutusvaltuutus tehdään omassa verkkopankissa, minkä jälkeen tieto e–laskuvaltuutuksesta saapuu automaattisesti Napapiirin Residuumille. Kaikki perusmaksuasiakkaat, jotka ovat tehneet oman verkkopankkinsa ja Napapiirin Residuum Oy:n välisen e-laskuvaltuutuksen 31.5.2023 mennessä, joko ennen kilpailuajan alkua tai sen aikana, osallistuvat automaattisesti kilpailuun. Kilpailuaika on 21.9.2022–31.5.2023.

Ohjeet e-laskuvaltuutuksen tekemiseen
  • Kirjaudu verkkopankkiisi.
  • Täytä pyydetyt tiedot e-laskuvaltuutukseen. Verkkopankissasi tapahtuvaan e-laskuvaltuutukseen tarvitset asiakasnumerosi ja viitenumerosi, jotka löytyvät viimeisimmältä Napapiirin Residuumilta saapuneelta paperilaskultasi.
  • Jatkossa Napapiirin Residuumin laskut saapuvat vain verkkopankkiisi.
Henkilötietojen käyttö

Koska kilpailu koskee perusmaksun piirissä olevia kuluttaja-asiakkaitamme, ovat kilpailun aikana käsittelemämme henkilötiedot jo ennestään asiakasrekisterin ja asiakashallintajärjestelmän tietosuojaselosteiden alaisia. Henkilötietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Kuvassa esimerkki e-laskusta, johon on korostettu vihreällä värillä asiakasnumero ja viitenumero.
Asiakasnumeron ja viitenumeron sijainti Napapiirin Residuumin laskulla.

Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia