Residuum etsii toimitusjohtajaa

Napapiirin Residuum Oy on kiertotalouden ammattilainen, joka palvelee Rovaniemellä, Pellossa ja Ranualla. Etsimme nyt toimitusjohtajaa.

Napapiirin Residuum Oy on Rovaniemen, Ranuan ja Pellon kuntien omistama kiertotalousyhtiö, jonka toimialueella on yli 70 000 asukasta. Huolehdimme toimialueemme kuntien jätteenkäsittelystä, lajitteluneuvonnasta ja tiedottamisesta. Edistämme jätteen synnyn ehkäisyä sekä materiaalien kierrätystä ja hyötykäyttöä. Olemme osa Rovaniemen kaupunkikonsernia, ja päätoimipaikkamme sijaitsee Rovaniemellä Alakorkalossa. Vakituista henkilöstöä on 13, ja liikevaihtomme on noin 7 M€.

Etsimme nyt toimitusjohtajaa

Olet tavoitteellinen, organisointikykyinen, positiivinen ja kehitysmyönteinen tiimipelaaja. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet eteenpäin suuntautuva tulevaisuuteen katsoja ja uusien ideoiden tuoja. Sinulla on kyky toimia muuttuvissa olosuhteissa ja tartut haasteisiin myönteisellä otteella. Osaat hyödyntää yhteistyöverkostoa sekä jo olemassa olevia resursseja. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta elinkeinoelämän kehittämisestä yksityiseltä tai julkiselta sektorilta. Ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia ja osaat esittää asiasi selkeästi ja vakuuttavasti.

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä englannin kielen taito auttavat sinua pysymään kehityksessä mukana ja toimimaan kiertotalouden kehityksen kärjessä.

Tarjoamme mielenkiintoisen paikan yhdessä Suomen johtavista kunnallisista jäteyhtiöistä, jossa tukenasi on osaava ja motivoitunut henkilöstö.

Työ alkaa perehdytyksellä syksyllä erikseen sovittavana aikana ja toimitusjohtajan tehtävät 1.1.2022.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si varustettuna tunnuksella ”Residuum tj” viimeistään 9.4.2021 mennessä osoitteeseen Napapiirin Residuum Oy, Betonitie 3, 96320 ROVANIEMI tai sähköpostin liitteenä osoitteella: asiakaspalvelu@residuum.fi.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Kaisu Anttila, 0400749801
Toimitusjohtaja Juha Torvinen, 0207120235, juha.torvinen@residuum.fi


Jaa sivu eteenpäin