Ekopisteet entistä ehommiksi!

Useita Residuumin ekopisteitä kunnostettiin viime vuonna.

Napapiirin Residuumin toiminta-alueen ekopisteitä kunnostettiin vuonna 2021. Usean ekopisteen syväkeräyssäiliöiden verhoilut uusittiin kierrätysmuovilaudoilla tai vanha verhoilu huollettiin puunsuoja-aineella. Joidenkin pisteiden ympäristöä myös tasoitettiin murskeella, jotta pisteillä asiointi helpottuisi. Muutama ekopiste myös laajeni uusilla lisäsäiliöillä.

Napapiirin Residuumin toiminta-alueella on Rinki Oy:n sekä Residuumin ylläpitämiä ekopisteitä. Ekopisteet ovat kaikille kuntalaisille tarkoitettuja kierrätyspisteitä. Ekopisteille voi viedä paperit, kartongit, pakkauslasin ja pienmetallin sekä muutamalle pisteelle voi viedä kotitalouksien muovipakkaukset. Voit etsiä nettisivustolta: kierratys.info lähimmän ekopisteesi ja tarkistaa pisteteellä vastaanotettavat jätejakeet.

Ekopisteiden huoltaminen on tärkeää, jotta ne pysyvät käyttökelpoisina mahdollisimman pitkään. Siisteillä ekopisteillä on myös mukavampi asioida. Kevään tullessa myös oman kodin jätekatos ja esimerkiksi terassi kannattaa huoltaa, jotta niistä riittäisi iloa vielä pitkään.

Napapiirin Residuumin ekopisteiden kustannukset, kuten tyhjennykset ja huolto katetaan jätehuollon perusmaksuilla.

Kunnostettu ekopiste.

Jaa sivu eteenpäin