Kierrätyspuisto Residuum Alakorkalossa


Hyoetykieppikartta2

 Kierrätyspuisto Residuumiin kuljetaan Teollisuustieltä. Hyötykieppiin mennään Vasaratietä pitkin.

 

Näin saavut Kierrätyspuisto Residuumiin

Kierrätyspuisto Residuum sijaitsee Rovaniemellä Alakorkalossa. Rovaniemen kaupungista tultaessa käänny valoristeyksestä oikealle Isoaavantielle ja sen jälkeen seuraavasta risteyksestä vasemmalle Teollisuustielle. Sen jälkeen käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle Betonitielle. Kierrätyspuisto Residuum sijaitsee ensimmäisenä Betonitiellä. Täältä löydät Kierrätyspuiston maksuttoman Ekokiepin ja Seka-aseman maksullisen jätteen palvelut. 

Kulku hyötyjätealueelle on muuttunut. Hyötyjätealueelle eli Hyötykieppiin kuljetaan Vasaratietä pitkin samasta risteyksestä kuin mistä käännytään vasemmalle Kierrätyspuistoon. Hyötykieppiin kuljettaessa käännytäänkin oikealle Vasaratien suuntaan. Selkeät opasteet paikan päällä opastavat oikean paikkaan.  

 

Ajo ohje AKnetti

Katso ajo-ohjeet Ekokieppiin videona tästä!

Aukioloajat

Talvikaudella viikot 40–17: arkisin klo 6.30–17

Kesäkaudella viikot 18–39: arksin klo 6.30–18

Syyslauantait 2019: 14.9., 21.9., 28.9., 5.10. ja 12.10. klo 10–15

Arkipyhän tai juhlapyhän sekä pääsiäis-, juhannus- tai jouluaaton sattuessa aukiolopäiville on Kierrätyspuisto suljettu.

 

Yhteystiedot:
Betonitie 1, 96320 Rovaniemi
Vaakarakennus, puh. 0207 120 232 (aukioloaikoina)
Kierrätyspuisto Residuumin hoitaja Seppo Asumaa, puh. 0207 340 191

Ajo-ohje: Rovaniemen kaupungista tultaessa käänny valoristeyksestä oikealle Isoaavantielle ja sen jälkeen seuraavasta risteyksestä vasemmalle Teollisuustielle. Sen jälkeen käänny seuraavasta risteyksestä vasemmalle Betonitielle. Kierrätyspuisto Residuum sijaitsee ensimmäisenä Betonitiellä. 

Hyötykieppiin kuljetaan samasta risteyksestä Vasaratielle kääntyen. 

Kierrätyspuisto Residuum palveluksessasi 

Alakorkalossa sijaitseva Kierrätyspuisto Residuum palvelee Rovaniemen alueen asukkaita ja lomalaisia sekä yrityksiä erilaisten jätteiden lajittelu- ja vastaanottopisteenä. Kaikkien hyötykäyttöön toimitettavien jätteiden kohdalla kannattaa muistaa, ettei niitä saa sekoittaa keskenään, vaan jokainen jätelaji tulee pystyä purkamaan omaan paikkaansa. Kierrätyspuistossa on myös sähkölaitteiden (sähkö- ja elektroniikkaromu SER) sekä kotitalouksien vaarallisten jätteiden (ongelmajätteiden) vastaanottopiste.

Miltei kaikki kotitalouksien maksuttomat jätteet voi tuoda omatoimisesti Ekokieppiin ja puutarhajäte- sekä risu- ja oksajätekuormatkin suoraan Hyötykieppiin hyötyjätteen vastaanottopaikalle ilmoittamatta siitä erikseen vastaanottorakennukseen. Risujen sekä puutarhajätteiden tuontia valvotaan alueelle asennetulla kameravalvonnalla.  

HUOM! Yritysten puutarhajätteet sekä risu- ja oksajätteet ovat maksullisia ja vastaanotetaan vaa'an kautta.

 

1.11.2015 siirryimme polttokelpoisen jätteen sekä kaatopaikkajätteen keräykseen. Vastaanotamme entiset seka- ja rakennusjätekuormat lajittelemattomana jätteenä. Mikäli jätteiden lajittelun suhteen on mitään epäselvää, ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaan.

Maksuttomia jätteitä ei tarvitse punnita. Kaikki maksulliset jätteet vastaanotetaan aina vaa’an kautta, jonka jälkeen kuorma puretaan ja ajetaan takaisin vaa’alle. Näiden kahden punnituksen erotuksen perusteella määräytyy maksu, jonka voit suorittaa joko käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai Visa Electronilla. Voit maksaa myös parkkialueella sijaitsevalla maksupäätteellä. Yritysasiakkaat voivat sopia myös laskutuksesta.