Syyslauantait alkavat 12.9.

07.09.2020


Kierrätyspuisto Residuum on avoinna Rovaniemellä syksyllä arkiaukioloaikojen lisäksi viitenä peräkkäisenä lauantaina: 12.9., 19.9., 26.9., 3.10. ja 10.10.2020 klo 10–15.

 

Asioiminen Kierrätyspuisto Residuumissa tapahtuu lauantaisin samaan tapaan kuin arkisinkin. Kotitaloudet voivat tuoda maksutta Ekokieppiin sähkö- ja elektroniikkaromua, vaarallisia jätteitä, ajoneuvojen renkaita, kestopuuta, kierrätyspuuta, romumetallia, pahvia, kartonkia, paperia, pakkauslasia (lasipullot ja -purkit), pakkausmuovia sekä käyttökuntoisia tekstiilejä.

 

Maksullisista jätteistä peritään hinnaston mukainen maksu. Minimimaksu maksullisia jätteitä tuodessa on 15 €. Vastaanottohinnoista ja muista maksuista löytyy lisätietoja Residuumin nettisivuilta osoitteesta https://residuum.fi/asukkaille/hinnastot-ja-perusmaksut/.

 

Myös hyötyjätealue Hyötykieppi palvelee normaaliin tapaan syyslauantaiden aukioloaikoina. Hyötykieppiin kotitaloudet voivat tuoda maksutta puutarhajätteitä, risuja ja oksia. Maksuttomien jätteiden pienkuormia tuotaessa asiakkaiden ei tarvitse erikseen asioida vaakarakennuksella, vaan käynnit Hyötykiepissä voi hoitaa itsenäisesti.

 

Mies laittaa jätettä lavalle.