Saitko meiltä tekstiviestin biojätteen keräysastian noutoon liittyen? Lue lisää aiheesta

Olemme saaneet paljon yhteydenottoja virheellisiin biojäteastiatoimituksiin liittyen. Kaikille, jotka ovat tehneet kompostointiaikomuksen, mutta joille on virheellisesti toimitettu bioastia, on nyt lähetetty tekstiviesti aiheesta.

Kompostointiaikomuksen tehneet ovat ilmoittaneet aloittavansa kompostoinnin viimeistään biojätteen lajitteluvelvoitteen astuessa voimaan 19.7.2024. Kompostointiaikomusten käsittelyssä tapahtui tekninen virhe, mistä syystä kaikki tiedot eivät olleet kirjautuneet järjestelmäämme. Nyt vika on saatu korjattua, ja tiedot ovat päivittyneet oikein. Jos biojätteen keräysastia on jo ehtinyt saapua kiinteistösi pihaan, vaikka aikomuksenasi on kompostoida, astia haetaan pois ilman erillistä yhteydenottoa tai pyyntöä. Virheellisesti toimitetusta astiasta ei peritä minkäänlaista maksua, ja astian tulee antaa olla pihassa noutoon saakka.

Lähetimme tekstiviestin kompostointiaikomuksen tehneille kiinteistöille, joihin biojätteen keräysastia on virheellisesti toimitettu. Jos olet jo aloittanut kompostoinnin ja tehnyt kompostointi-ilmoituksen, tieto virheellisesti toimitetusta astiasta on järjestelmässämme, ja astia tullaan hakemaan pois lähiviikkojen aikana. Kompostointi-ilmoituksen tehtyäsi saamme suoraan tiedon virheellisestä astiatoimituksesta ja lisäämme kiinteistön astioiden poishakulistalle.

Jos olet tehnyt kompostointiaikomuksen, muistathan tehdä kompostointi-ilmoituksen viimeistään velvoitteen alettua 19.7.2024.

Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

 

Lisää tietoa biojätteen lajitteluvelvoitteesta ja ilmoittamisesta löydät täältä:

Biojätekeräys pientaloille

Biojäteilmoitus ja -muutos pientaloille

Kompostointi-ilmoitus


Jaa sivu eteenpäin