Residuum etsii jätehuoltotyöntekijää

Napapiirin Residuum Oy on Rovaniemen kaupungin sekä Ranuan ja Pellon kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiö vastaa Rovaniemellä Kuusiselän kaatopaikan ja Alakorkalossa Kierrätyspuisto Residuumin sekä Pellon ja Ranuan kierrätysasemien ja edellä mainittujen kuntien ekopisteverkostojen ylläpitämisestä, sekä muista omistajakuntien lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä.

Napapiirin Residuum Oy hakee jätehuoltotyöntekijää, jonka tukikohtana toimii Alakorkalossa sijaitseva Kierrätyspuisto Residuum. Tehtäväalueena on yhtiön toiminta-alue.

Tehtävänkuvaan kuuluu erilaisten materiaalien vastaanottopaikkojen ja kierrätysasemien huoltoa ja ylläpitoa sekä asiakaspalvelua. Erityisesti arvostamme hakijalta kiinteistöhuollon, kiinteistöautomaation tai muuta sähkötekniikan ammattitutkintoa tai muuten osoitettua osaamista vastaavista tehtävistä.

Lisäksi hakijalta vaaditaan henkilöauton ajokorttia, asiakaspalveluhenkisyyttä, perus atk-ohjelmien tuntemista sekä halua oppia ja kehittyä kiertotalouden osaajaksi.

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Vapaamuotoiset hakemukset, joita ei palauteta, tulee toimittaa 17.6.2021 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen: asiakaspalvelu@residuum.fi. Varsinaiset osaamista osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä siihen valituilta henkilöiltä.

Lisätietoja:

Pasi Salmela
Jätehuoltotyöntekijä
Puh. 0207 340 196


Jaa sivu eteenpäin