Residuum etsii jätehuoltotyöntekijää

Napapiirin Residuum Oy on Rovaniemen kaupungin sekä Ranuan ja Pellon kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiö vastaa Rovaniemellä Kierrätyspuisto Residuumin ja Kuusiselän kaatopaikan sekä Pellon ja Ranuan kierrätysasemien ylläpitämisestä. Lisäksi yhtiö huolehtii omistajakuntiensa ekopisteverkostojen ylläpitämisestä ja muista lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä.

Haemme nyt jätehuoltotyöntekijää täydentämään joukkoamme!

Jätehuoltotyöntekijöiden tukikohtana toimii Alakorkalossa sijaitseva Kierrätyspuisto Residuum. Tehtäväalueena on yhtiön koko toiminta-alue. Tehtävänkuvaan kuuluu vastaanotto- ja keräyspisteiden toimintaan liittyviä monipuolisia tehtäviä sekä asiakaspalvelua.

Hakijalta edellytetään reipasta ja palveluhenkistä asennetta, perus atk-ohjelmien tuntemista sekä halua oppia ja kehittyä kiertotalouden osaajaksi. Henkilöauton ajokortti on eduksi.

Työn alkamisaika on 11.7.2022 tai mahdollisimman pian. Työsuhde kestää 31.12.2022 saakka. Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 3.7.2022 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@residuum.fi.

Lisätietoja:
Markku Erola
Käyttöpäällikkö
0207 310 280
markku.erola@residuum.fi

Kuvassa jätehuoltotyöntekijä ja kehotus hakea töihin Residuumille.

Jaa sivu eteenpäin