Puujätteen ja kierrätyspuun vastaanottohinnat laskevat Rovaniemellä

Napapiirin Residuum Oy laskee puujätteen ja yritysten kierrätyspuun vastaanottohintoja Rovaniemen toimipisteessä eli Kierrätyspuisto Residuumissa 1.4.2021 alkaen. Hinnastojen muutokset perustuvat kustannustason muutoksiin. Uudet hinnastot on hyväksytty Napapiirin Residuum Oy:n hallituksen kokouksessa 25.3.2021.

 

Esimerkiksi puiset huonekalut ovat puujätettä

Puujätteen vastaanottohinta laskee 43 %. Puujätteen uusi vastaanottohinta 1.4.2021 alkaen on 40 €/t (alv 0 %). Hinnan laskemisella pyritään kannustamaan puujätteen lajitteluun jo jätteen syntypaikalla. Puujätettä otetaan vastaan Kierrätyspuisto Residuumissa Rovaniemellä. Puujätteeseen voi lajitella käytännössä kaiken maalatun, lakatun tai siveltävällä puunsuoja-aineella käsitellyn puun, pois lukien painekyllästetyn puun, joka on vaarallista jätettä. Katso puujätteen lajitteluohje täältä.

 

Yritysten kierrätyspuun vastaanottohintaa lasketaan Rovaniemellä Kierrätyspuisto Residuumissa. Uusi vastaanottohinta 1.4.2021 alkaen on 12 €/t (alv 0 %), mikä on 40 % aiempaa edullisempi. Kotitalouksilta kierrätyspuuta otetaan vastaan veloituksetta. Kierrätyspuu tarkoittaa puhdasta, pintakäsittelemätöntä puujätettä, jota ei ole maalattu, lakattu tai käsitelty millään kemikaalilla. Lue kierrätyspuun lajitteluohje täältä.

 

Kaiken maksullisen jätteen minimimaksu on 15€/kuorma.

 

Tutustu hinnastoihin:
Tutustu lajitteluohjeisiin:

Jaa sivu eteenpäin