Pellossa uusi toimija jätehuollossa

18.06.2019 09:35


MHK- kuljetus Oy on ostanut Pellon Jätehuolto Nousiainen Oy:n liiketoiminnan 1.6.2019. Yhtiön toiminta Pellossa jatkuu nimellä Pellon Jätehuolto. Mustimaan Jäteaseman toiminta ja asukkaiden jätehuoltopalvelut jatkuvat Pellon alueella entiseen tapaan ja tutun kuljettajan toimesta. Uutena palveluna aloitetaan Pellon keskustan alueella biojätteen erilliskeräys kiinteistöistä, joissa on vähintään viisi huoneistoa tai joissa syntyy vähintään 20kg biojätettä viikossa. Keskustaajaman alueella olevien omakotitalouksien on myös mahdollista liittyä biojätteen erilliskeräyksen piiriin. Kartongin ja pahvin erilliskeräystä kiinteistöiltä suunnitellaan aloitettavaksi lähitulevaisuudessa. 

Jätehuollon järjestämisestä Pellossa voit lukea lisää täältä: https://residuum.fi/asukkaille/jatehuollon-jarjestaminen/pello/ 

Yhteystiedot ja lisätietoa Pellon Jätehuollon palveluista löytyy heidän nettisivuiltaan  www.pellonjatehuolto.fi

Jätehuollon järjestämiseen, astian hankintaan tai tyhjennysrytmeihin liittyvissä kysymyksissä asiakkaat Pellossa voivat olla yhteydessä suoraan Pellon Jätehuollon asiakaspalveluun mhk@pellonjätehuolto.fi . 

Yleisissä jätehuoltoon, jätehuoltomääräyksiin tai lajitteluun liittyvissä kysymyksissä palvelevat myös Napapiirin Residuumin asiakaspalvelun ja jäteneuvonnan puhelinnumerot sekä sähköposti.

asiakaspalvelu@residuum.fi

0207 120 230 asiakaspalvelu (arkisin 9-15 )

0800 120 230 Maksuton Jäteneuvonta (arkisin 9-15)