Pakkausmuovin kierrättäminen nyt mahdollista myös Pellossa!

10.01.2018 12:30


Pitkään toivottu muovipakkausten keräys on alkanut myös Pellon alueella. Uusi muovipuristin on asennettu paikalleen S-Marketin viereisen ABC-kylmäaseman yhteyteen. Paikalle tuotiin myös uusi puristin pahville ja kartongille. Tällä viikolla kohteeseen tuodaan myös uudet suuremmat keräyssäiliöt pakkauslasille sekä metallille. Kierrätettävien materiaalien vastaanottokapasiteetti kasvoi huomattavasti, joten jatkossa keräysastioiden ylitäyttyminen on entistä epätodennäköisempää.

Ekopiste on Suomen pakkauskierrätys Rinki Oy:n hallinnassa, joten ongelmatilanteissa voi olla yhteydessä Rinki Oy:n maksuttomaan asiakaspalveluun puh. 0800 133 888 (ark. 7-21, la 9-18) tai asiakaspalvelu@rinkiin.fi.

Muovipakkausten keräys saatiin toteutumaan Pellossa, kun Napapiirin Residuum osti kohteeseen muovipuristimen. Rinki Oy on sijoittanut puristimia vain alueille, joilla asuu yli 10 000 asukasta.

Vanha ekopiste poistuu

Torilla, osoitteessa Pappilantie 95700 Pello, sijaitseva ekopiste poistuu kesällä 2018. Siihen asti pistettä voi käyttää normaalisti.

Ranualla muovinkeräys käyntiin lähipäivinä

Ranuan Hillamarketin yhteydessä sijaitsevalle ekopisteelle on myös sijoitettu uusi muovipuristin. Sähkötyöt ovat kuitenkin vielä kesken, joten puristimet eivät tällä hetkellä ole käytössä. Tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian.

 Pellon muovi ja kartonkipuristimet

Lisätietoja:

Ekopistevastaava Matti Kauppinen, matti.kauppinen@residuum.fi, puh. 0207 340 197