Napapiirin Residuum etsii kesätyöntekijöitä

Kesätyöntekijöiden työhön kuuluu vastaanotto- ja keräyspisteiden toimintaan liittyviä monipuolisia tehtäviä sekä asiakaspalvelua.

Napapiirin Residuum Oy on Rovaniemen kaupungin sekä Ranuan ja Pellon kuntien omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiö vastaa Rovaniemellä Kierrätyspuisto Residuumin ja Kuusiselän kaatopaikan sekä Pellon ja Ranuan kierrätysasemien ylläpitämisestä. Lisäksi yhtiö huolehtii omistajakuntiensa ekopisteverkostojen ylläpitämisestä ja muista lakisääteisistä jätehuollon palvelutehtävistä.

Haemme nyt kahta jätehuoltotyöntekijää täydentämään joukkoamme kesäksi 2023!

Jätehuoltotyöntekijöiden tukikohtana toimii Alakorkalossa sijaitseva Kierrätyspuisto Residuum. Tehtäväalueena on yhtiön koko toiminta-alue. Tehtävänkuvaan kuuluu vastaanotto- ja keräyspisteiden toimintaan liittyviä monipuolisia tehtäviä sekä asiakaspalvelua.

Hakijalta edellytetään reipasta ja palveluhenkistä asennetta, perus atk-ohjelmien tuntemista sekä halua oppia ja kehittyä kiertotalouden osaajaksi. Henkilöauton ajokortti on eduksi.

Työn alkamisaika on touko-kesäkuussa ja työsuhteen kesto 3-5 kuukautta. Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti.

Kiinnostuitko? Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 6.3.2023 klo 12 mennessä sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu[at]residuum.fi.

Lisätietoja:
Markku Erola
Käyttöpäällikkö
0207 310 280
markku.erola[at]residuum.fi


Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia