Napapiirin Kiertotalouspuiston yritystyöpaja 7.9.2021

Oletko kiertotalousalan yrittäjä tai näetkö kiertotaloudessa mahdollisuuksia omalle yritystoiminnallesi? Tervetuloa Napapiirin Kiertotalouspuiston kehittämishankkeen yritystyöpajaan 7.9.2021!

Rovaniemellä on vuonna 2020 käynnistetty hanke Napapiirin kiertotalouspuiston kehittämiseksi Alakorkalon ja Kuusiselän alueille. Hanke järjestää yrittäjille työpajan, jossa mm. kerrotaan kiertotalouspuiston suunnittelutyön tähänastisista tuloksista kuten materiaalivirtakartoituksesta. Työpajassa yrittäjät etsivät keskinäisiä yhteistyömahdollisuuksia sekä ideoivat uusia kiertotalouspuiston palvelumahdollisuuksia.

Työpaja järjestetään tiistaina 7.9.2021 klo 9.00–11.30 hybridimallina eli voit osallistua paikan päällä Rovaniemellä tai etäyhteydellä. Jos osallistut paikan päällä, tervetuloa jo klo 8.30 aamukahville. Tarkempi ohjelma ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Napapiirin Kiertotalouspuisto -hankkeessa haetaan ratkaisuja käsitellä, kierrättää ja hyödyntää kierrätysmateriaaleja paikallisesti sekä maakunnallisesti. Tarkoituksena on luoda kasvualusta arktisen kiertotalouden innovaatioille ja pyrkiä löytämään ratkaisuja, joissa yritysten toiminnot tukevat toisiaan ja tuovat uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Varaa ajankohta jo kalenteristasi! Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Tutustu hankkeeseen

Ilmakuva Alakorkalosta ja hankkeen toimijoiden logot.

Jaa sivu eteenpäin