Uudistunut Alakorkalon jäteasema Kierrätyspuisto Residuum avoinna viitenä syyslauantaina

13.09.2018 10:50


Kierrätyspuisto Residuum palvelee syksyllä normaalien arkiaukioloaikojen lisäksi viitenä peräkkäisenä lauantaina 15.9.2018 alkaen. Lauantaiaukiolojen toivotaan palvelevan yhä paremmin kierrätyspuiston asiakkaiden tarpeita. Kierrätyspuisto Residuum palvelee syyslauantaisin klo 10–15. Päivämäärät viidelle lauantaille ovat 15.9., 22.9., 29.9., 6.10. ja 13.10.2018. Ensimmäisenä syyslauantaina järjestetään Kierrätyspuisto Residuumin avajaiset ja tarjolla on keittoa, kahvia, arvontaa sekä trubaduuriesityksiä.

 

Asioiminen jäteasemalla tapahtuu kuten arkisinkin. Maksullisista jätteistä, kuten lajittelemattomasta ja kaatopaikkajätteestä, peritään hinnaston mukainen maksu. Minimimaksu kierrätyspuistossa asioinnista on maksullisia jätteitä tuodessa 15 €/jätekuorma. Vastaanottohinnoista ja muista maksuista löytyy lisätietoja nettisivuiltamme osoitteesta https://residuum.fi/asukkaille/hinnastot-ja-perusmaksut/.

 

Kotitaloudet voivat tuoda maksutta Kierrätyspuistossa sijaitsevaan Ekokieppiin kodin sähkö- ja elektroniikkaromua (SER), vaarallisia jätteitä, ajoneuvojen renkaita, kestopuuta (= painekyllästetty puu), kierrätyspuuta (käsittelemätön puu), romumetallia, pahveja, kartonkeja, paperia, pakkauslasia (lasipullot ja -purkit) sekä kotitalouksien muovipakkauksia. Uudistunut hyötyjätealue Hyötykieppi palvelee normaaliin tapaan syyslauantaiden aukioloaikoina. Hyötyjätealueelle kotitaloudet voivat tuoda maksutta puutarhajätteitä, eli risu-, oksa- ja haravointijätteitä. Maksuttomia jätteitä tuotaessa asiakkaiden ei tarvitse erikseen asioida vaakarakennuksella, vaan käynnit voi hoitaa täysin itsenäisesti. Kulku uudistuneelle hyötyjätealueelle on muuttunut. Hyötykieppiin ajetaan jatkossa Vasaratietä pitkin. Kaikki Kierrätyspuisto Residuumin palvelut ovat helposti löydettävissä uusien, selkeiden opasteiden avulla.

Kartta Residuum kierratyspuisto nuolet hyoetykieppiin2

 Hyötykieppiin kuljetaan jatkossa Vasaratietä pitkin

 

 

Kierrätyspuisto Residuumin yhteystiedot

Kierrätyspuisto Residuum palvelee osoitteessa Betonitie 1, 96320 Rovaniemi.

 

Aukioloajat:     Kesäkaudella (viikot 18–39) arkisin klo 6.30–18.00

                          Talvikaudella (viikot 40–17) arkisin klo 6.30–17.00

 

Syyslauantait 15.9., 22.9., 29.9., 6.10. ja 13.10. klo 10–15

 

Lisätietoja