Etsimme viestinnän kesäharjoittelijaa

Haluatko kokemusta monipuolisista viestinnän tehtävistä ja päästä hyödyntämään jo olemassa olevia vahvuuksiasi? Kiinnostaako merkityksellinen työ kiertotalouden parissa? Jos vastauksesi näihin kysymyksiin on kyllä, saatat olla etsimämme viestinnän kesäharjoittelija!

Viestinnän harjoittelijana pääset osallistumaan Napapiirin Residuum Oy:n monipuolisiin viestinnän tehtäviin yhdessä viestintäpäällikön kanssa. Tulevan harjoittelijamme tehtäviin kuuluu erilaisten sisältöjen tuottaminen kanaviimme: teemme esimerkiksi tiedotteita, erilaisia ohjemateriaaleja, sosiaalisen median ja verkkosivujen sisältöjä sekä uutiskirjeitä. Harjoittelijana pääset mukaan myös erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Sinulta toivomme:

  • Korkeakouluopintoja viestinnän tehtäviin soveltuvalta alalta
  • Visuaalista silmää ja kiinnostusta visuaalisen sisällöntuottoon
  • Erinomaisia kirjoitus-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi
  • Ymmärrystä eri viestintäkanavista sekä kykyä omaksua eri ohjelmistoja. Käytössämme on mm. WordPress, Canva, Teams, Adoben ohjelmat, LianaMailer ja eri somekanavia
  • Kiinnostusta tapahtumiin ja tilaisuuksiin liittyviin tehtäviin sekä ihmisten kohtaamiseen
  • Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä rohkeutta ideoida ja luoda uutta

Tarjoamme sinulle käytännön kokemusta ja konkreettisia työnäytteitä monipuolisista viestinnän tehtävistä sekä joustavan työympäristön ja liukuvan työajan.

Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä Alakorkalossa. Harjoitteluun sisältyy toimialueemme tapahtumiin, tilaisuuksiin ja toimipistevierailuihin liittyviä tehtäviä, jotka edellyttävät pääsääntöisesti Rovaniemellä olemista. Tapahtumia ja tilaisuuksia on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Osittainen etätyö on mahdollista.

Harjoittelun kesto on noin 4 kuukautta: toivomme, että voit aloittaa viimeistään toukokuun alkupuolella ja olla meillä elokuun loppupuolelle saakka. Tarkka ajankohta sovitaan erikseen.

Palkkaus määräytyy AVAINTES:n mukaisesti ja siinä huomioidaan opintojen määrä sekä mahdollinen aiempi alan työkokemus.

Hakuprosessi

Laita hakemuksesi ja CV:si meille viimeistään 21.2.2024 sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@residuum.fi. Kerro hakemuksessasi ainakin, miksi sinut kannattaa valita viestinnän harjoittelijaksi Residuumille, miksi haluat harjoitteluun juuri meille, mitä toivot oppivasti harjoittelun aikana ja millaisia työnkuvaan soveltuvia taitoja sinulla jo on.

Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 9-10. Haastattelu voidaan tarvittaessa järjestää myös etänä.

Lisätietoja:

Voit kysyä mistä tahansa harjoitteluun liittyvästä asiasta 25.-26.1. sekä 13.2. viestintäpäällikkö Ella Tikkalalta puhelimitse 0207 120 238 tai muuna sinulle sopivana aikana sähköpostitse ella.tikkala@residuum.fi.

 

Napapiirin Residuum Oy on kiertotalouden ja jätehuollon ammattilainen, joka palvelee Rovaniemellä, Pellossa ja Ranualla. Olemme kunnallinen jätehuoltoyhtiö, ja vastaamme mm. kotitalouksien hyötykäyttömateriaalien ja vaarallisten jätteiden jätehuollon järjestämisestä sekä lajitteluneuvonnasta ja tiedottamisesta.


Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia