Bio- ja pakkausjätteiden tyhjennyksissä viivästyksiä Rovaniemellä

Bio- ja pakkausjätteiden tyhjennyksissä on viivästyksiä osassa Rovaniemeä. Viivästykset koskevat etenkin Rovaniemen keskustan, Rantavitikan ja Viirinkankaan alueita. Ongelmat johtuvat puutteellisista pohjatiedoista, jotka ovat aiheuttaneet haasteita tyhjennysten reitityksissä.

Napapiirin Residuum on hankkinut lisäresursseja alueille, joilla tyhjennyshaasteita on ilmennyt eniten. Tyhjennykset pyritään saamaan aikatauluun mahdollisimman pian. Tällä hetkellä tyhjennyspäivä voi poiketa tavallisesta.

Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa haittaa ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

 

Tarkista taloyhtiön jätehuollon palvelut

Bio- ja pakkausjätteiden tyhjennysten sujuvoittamiseksi isännöitsijän tai taloyhtiön muun jätehuollosta vastaavan henkilön on hyvä tarkistaa, ovatko Napapiirin Residuumin tiedot bio- ja pakkausjätteiden palveluista ajantasalla. Palvelut voi tarkistaa sähköisestä asioinnista, johon tunnukset voi tilata asiakaspalvelustamme osoitteesta asiakaspalvelu@residuum.fi.

Myös asiakaspalvelumme auttaa palvelujen tarkistuksissa sekä mahdollisissa muutostarpeissa: asiakaspalvelu@residuum.fi tai puh. 0207 120 230 (ma-pe klo 9-15).


Jaa sivu eteenpäin

Muita ajankohtaisia uutisia